Descriere – Miere de Manuka autentica MGO 300+ din Noua Zeelanda, recoltata conform regulilor agriculturii sustenabile din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape, pentru a asigura calitatea, factorul de bioactivitate si originea produsului.
– Aceasta miere a fost testata de un laborator independent, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande pentru mierea de Manuka monoflora, cu factor activ MGO certificat.
– MGO (Metilglioxal) reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite tipuri de bacterii.
– Cu cat MGO este mai ridicat, cu atat mierea are un factor mai ridicat si proprietati antimicrobiene si calmante mai ridicate.
– Marca MGO de pe acest produs va garanteaza faptul ca aceasta este miere de Manuka autentica, factorul sau MGO este verificat, precum si calitatea acesteia.
– Includeti aceasta miere in dieta voastra cotidiana pentru a va sustine sanatatea si starea de bine.
Proprietati – Proprietati antibacteriene si antifungice – lupta eficient impotriva infectiilor bacteriene si fungice;
– Proprietati antivirale – remediu de sezon in caz de raceala sau gripa;
– Contine un complex unic de nutrienti (aminoacizi, enzime vii, vitamine si minerale precum cele din grupa B, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc);
– Puternice proprietati antiinflamatorii si antioxidante. Datorita cantitatii mari de compusi fenolici, reduce activitatea radicalilor liberi protejand celulele corpului impotriva stersului oxidativ (principala cauza a imbatranirii celulare). Mierea de Manuka reprezinta „standardul de aur†pentru testarea si evaluarea capacitatii antioxidante a altor tipuri de miere de diferite origini botanice si geografice.
Continut – Un borcan contine 250g miere de Manuka MGO 300+, produs natural.
– Ingrediente: 100% miere de Manuka MGO 300+.
Utilizare – O puteti consuma intinsa pe paine proaspata sau prajita, pe clatite sau gofre.
– O puteti consuma simpla sau dizolvata in apa (calda sau rece) pe post de bautura revigoranta.
– Consumati 1 lingurita de miere de cel mult 4 ori pe zi.
– Depozitati intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.
– Nu administrati copiilor cu varsta sub 1 an.
– Pastrati recipientul cu capacul inchis.
Nu consumati daca sigiliul capacului este deteriorat sau rupt.
– Consumati, de preferinta, inainte de data inscrisa pe borcan.
– Nu este necesara pastrarea la frigider.
– Produsul este 100% natural si poate cristaliza.
– Cristalizarea mierii este un proces natural, care nu-i altereaza proprietatile.
– Nu incercati decristalizarea prin incalzire, deoarece calitatile nutritive ale mierii scad.